Torturi pentru copii personalizate, numai de la cofetăria Armonia

Torturi pentru copii personalizate, numai de la cofetăria Armonia 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Ziua micuțului tău merită sărbătorită cum se cuvine, iar atracția petrecerii, tortul, trebuie să fie unul cât mai original. De aceea, cofetăria Armonia contribuie la o zi de naștere perfectă și oferă torturi pentru copii originale, adaptate stilului și temei petrecerii.

Torturi de copii cu personaje Disney, prințese și mașinuțe

alege torturile de copii de la cofetaria Armonia din BucurestiCofetăria Armonia oferă posibilitatea personalizării torturilor de copii, de la forma acestora, până la blat, cremele și aromele folosite. De aceea, în funcție de preferințele celui mic în materie de dulciuri, părinții pot comanda torturi delicioase pentru copii de ciocolată, vanilie sau caramel. Pentru un desert cu totul și cu totul special, puteți opta pentru combinarea aromelor.

BREAKING NEWS:  DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

De exemplu, un tort de copii cu blatul de ciocolată însiropat cu parfumul soft al cremei lejere de vanilie, împreună cu mousse-ul de ciocolată neagră, pot fi rețeta perfectă pentru un tort pentru copii mai mult decât gustos. Cofetăria Armonia face și torturi cu fructe, pentru o consistență mai lejeră și pentru ca cei mici să se bucure de aromele naturale ale fructelor de sezon.

BREAKING NEWS:  Ambasadorul rus: Dacă România ne asigură că scutul nu este folosit cu focoase nucleare, eu accept mesajul. Dar nu e suficient

Deserturile pot fi personalizate cu personaje Disney, precum și animăluțele preferate ale micuțului sărbătorit. Zâne, prințese, mașini, buburuze, ursulețul-balerină sunt câteva dintre modelele de torturi pentru copii pregătite de cofetăria Armonia.

BREAKING NEWS:  ELITE ART GALLERY prezintă în perioada 13-26 octombrie 2014, SUVENIR DE BUCUREȘTI - De la nostalgii interbelice la obiect contemporan

Comenzi online de torturi deosebite pentru copii

deliciosul tort pentru copii

Pentru comenzi, puteți completa formularul de comandă prezent pe pagina web a cofetăriei sau telefonic, la numerele 021.324.40.20 și 0722.616.180. De asemenea, sediul cofetăriei din Str. Câmpia Libertății , nr. 46 , bl. 52 , parter , sector 3, București vă stă la dispoziție cu modele diverse de torturi, astfel încât să îl puteți alege pe cel preferat.