Tu stii care este istoria cadourilor de Craciun?

Da un vot:

Cu totii avem obiceiul de a face cadouri de Craciun celor dragi, de a ne arata afectiunea fata de familie, iubite, iubiti, parinti, frati, surori si nu numai cautand sa daruim cele mai frumoase si deosebite cadouri de Craciun dar putini dintre noi cunosc semnificatia acestor cadouri.

Semnificatia cadourilor de Craciun

Semnificatia cadourilor de CraciunUnul dintre principalele motive pentru care avem obiceiul de a da și a primi cadouri de Crăciun, este de a ne reaminti de cadourile oferite lui Isus de magi: tămâie, aur și smirnă.

Tămâia a fost un parfum folosit în cultul evreiesc și, ca un cadou, acesta a arătat că oamenii se vor închina lui Isus.

BREAKING NEWS:  Magazialucostica.ro pune la dispozitia clientilor o gama cuprinzatoare de motopompe

Aurul a fost asociat cu regii și creștinii cred că Isus este Regele Regilor.
Mirul a fost un parfum pus pe cadavre pentru a le face un miros mai frumos și, ca un cadou, acesta a arătat că Isus ar suferi și muri.

Crăciun în sine este de fapt un cadou mare pe care Dumnezeu l-a dat lumii in urma 2000 de ani – pe Isus!

Peste tot în lume, familiile și prietenii își fac cadouri unii altora. Cei mai multi copii din intreaga lume cred ca Mos Crăciun este cel care aduce cadouri de Craciun. Este  Mos Nicolae sau Moș Crăciun dar în Germania, ei cred că acesta este Christkind și în Italia, ei cred că este o doamnă batrana pe care o cheama Befana.

BREAKING NEWS:  Generatoarele de curent de pe Vexio.ro au un bun raport calitate-pret

Semnificatia cadourilor de CraciunAceste cadouri sunt, de asemenea, lăsate în locuri diferite! În cele mai multe din Europa, cadourile sunt lăsate în pantofi sau cizme puse de către copii.

În Italia, Marea Britanie și SUA cadourile sunt lăsate în ciorapi. În multe țări, cadourile pentru prieteni și familii sunt lăsate sub bradul de Craciun. În Marea Britanie, ele sunt de multe ori deschise în ziua de Crăciun dimineață cu întreaga familie împreună.

BREAKING NEWS:  Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate

Un obicei care a devenit popular chiar si in Romania este de a da cadouri în grupuri, cum ar fi : clase de școală, locuri de muncă si nu numai dar de cele mai multe ori aceste cadouri se dau in nume anonim fiind puse toate intr-un sac si fiecare extragand aleatoriu un cadou.