Tunsul copilului dumneavoastra nu mai este o problema

Tunsul copilului dumneavoastra nu mai este o problema 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Venirea pe lume a unui copil provoaca bucurie in randul familiei, insa odata cu cresterea lui apar si problemele: una dintre aceste probleme este reprezentata de mersul la frizer. Tunsul copilului dumneavoastra poate fi o adevarata aventura, pentru ca este foarte activ si nu poate sta intr-un singur loc mai mult de cateva secunde.

Tunsorile de copii sunt simple, insa ceea ce le complica este insusi copilul, fiind prea mic sa inteleaga importanta unei astfel de actiuni si neavand rabdarea necesara.

Cum va convingeti copilul sa stea la tuns?

tuns copii

Trebuie sa ii explicati copilului dumneavoastra de ce trebuie sa se tunda si sa faceti in asa fel incat sa isi doreasca sa fie tuns, nu sa se simta fortat.

  • Puterea exemplului. Invatarea prin imitatie sau prin puterea exemplului este cea mai buna metoda prin care va puteti convinge copilul sa faca ceva. Ei invata din ceea ce vad in jurul lor, imita si integreaza comportamentele pe care le intalnesc, de la cel afectiv, social si relational,pana la cel vestimentar sau alimentar.
  • Jucaria preferata. Copiii sunt foarte activi si nu pot sta intr-un singur loc mai mult de cateva secunde. Luati cu dumneavoastra jucaria lui preferata si lasati-l sa se joace cu ea in timp ce este tuns, pentru a-i capta atentia.
BREAKING NEWS:  Noile carucioare de la ilBambino care ii vor face fericiti pe bebelusi

Salonul potrivit pentru copilul dumneavoastra este Everly. Aici gasiti o echipa afectuoasa, inarmata cu rabdare si devotement, astfel incat copilul dumneavoastra va beneficia de o tunsoare de copii profesionista, iar dumneavoastra veti scapa de stresul pe care il aduce tunsul copilului. Everly este implicit o frizerie de copii, avand in componenta o echipa de profesionisti gata sa ii convinga si pe cei mai incapatanati dintre copii de ce este tunsul o necesitate.

BREAKING NEWS:  ADRIA EXPERT - SERVICII SSM, SU, EVALUARE RISCURI, FORMARE PROFESIONALA

Despre Everly

Ce este Everly? Un salon de infrumusetare de pe Bulevardul Decebal, nr.17, din Bucuresti. Specialistii Everly Beauty Lounge ofera clientilor sai servicii de cosmetica, manichiura, perichiura, barber shop si micropigmentare, precum si masaj, cu produse dintre cele mai bune din punct de vedere calitativ. In plus, special pentru mirese au pregatit pachetul clasic, ducesa, lady sau regina, din care puteti alege pe cel care vi se potriveste.

BREAKING NEWS:  Piaţa apartamentelor din Galaţi în uşoară scădere în ultimele 6 luni

Gasiti cei mai importanti specialisti in domeniul frumusetii si al cosmeticii la salonul Everly.

Pentru a face o rezervare puteti apela la numarul de telefon 0730191967 sau prin e-mail la office@everly.ro sau rezervari@everly.ro.

Programul este de luni pana sambata de la 09:00 la 21:00, iar duminica de la 09:00 la 14:00.

###