Uscatoarele de maini de la arli.ro, o adevarata necesitate in spatiile de tip Ho.Re.Ca

Da un vot:

Toata lumea stie cat este de importat spalatul pe maini. Ce nu stie toata lumea, insa, este cat de important este modul in care se usuca. Cel mai sigur mod prin care pot face acest lucru este reprezentat de uscatoarele de maini. Tocmai din acest motiv, reprezentantii spatiilor de tip Ho.Re.Ca pun accent pe produsele de igiena pe care le ofera clientilor si isi instaleaza uscatoarele de maini de la arli.ro.

Tipurile de uscatoare de maini disponibile in magazinul online arli.ro

Dupa spalarea mainilor este favorizata dezvoltarea bacteriilor, pentru aceia care nu se sterg sau se usuca corespunzator. Virusii si bacteriile existente la nivelul mainilor vor disparea in momentul folosirii uscatoarelor de maini. Potrivit specialistilor, folosirea uscatoarelor de maini este cea mai buna solutie de indepartare a microbilor. Cererea de uscatoare de maini este intr-o continua crestere, astfel ca oferta magazinului arli.ro s-a marit si ea, in ceea ce priveste aceste produse.

BREAKING NEWS:  Au început înscrierile la programul de pre-accelerare MVP Academy

Uscatul mainilor are, pe langa rolul de a indeparta apa, si pe acela de a elimina bacteriile. La magazinul online arli.ro, reprezentantii spatiilor de tip Ho.Re.Ca sunt asteptati cu cele mai bune uscatoare de maini existente pe piata, la momentul actual. Ei pot alege dintre urmatoarele modele de uscatoare de maini, in functie de preferintele de design, dar si de bugetul pe care vor sa il aloce acestor produse:

  • Uscatoare de maini confectionate din plastic, recomandate pentru zonele cu trafic mediu. Ele sunt silentioase si permit uscarea mainii intr-un timp foarte mic, iar pretul nu este deloc unul ridicat
  • Uscator de maini din inox lucios. Acest produs impresioneaza prin designul lui inovativ, dar si prin rezistenta crescuta pe care o are. Prezinta un sistem antivandalism, motiv pentru care este foarte greu de distrus
  • Uscator de maini din otel alb, confectionat special pentru trafic intens si nivel de vandalism ridicat. Viteza de uscare a acestui tip de uscator de maini este una foarte ridicata, iar consumul de energie electrica nu este deloc unul exagerat
BREAKING NEWS:  Senatul si Guvernul Ponta au respins legea restituirii CNAS către asiguraţi şi pastrează modelul comunist al organizării Sănătăţii

uscatoare maibi

Magazinul online din care puteti achizitiona uscatoare de maini la preturi excelente este arli.ro. Ei va asteapta cu o gama diversa de uscatoare de maini, cu un raport excelent de calitate-pret. Asadar, pretul unui uscator de maini incepe de la 215 lei si poate ajunge, in functie de performantele sale si de specificatiile tehnice, la suma de 1690 de lei.

BREAKING NEWS:  In aceasta perioada magazinul online Arli.ro dispune de reduceri pentru uscatoarele de maini profesionale!

Arli.ro isi asteapta clientii cu o gama larga de uscatoare de maini profesionale

Arli.ro este un magazin online care se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Isi asteapta clientii cu solutii complete pentru igiena si igienizare, cum ar fi: uscatoare de maini, de par, dozatoare de sapun, dispensere de hartie, cosuri de gunoi, produse de curatenie, odorizante profesionale sau eliminatoare de insecte. Comanda minima este de 70 de lei fara TVA, iar transportul este gratuit in toate localitatile din Romania si se realizeaza in cel mai scurt timp posibil.

uscatoare de maini

Pentru comandarea oricarui produs existent pe site, clientii pot apela la varianta online, ori pot suna la unul dintre numerele de telefon disponibile: 021.320.6364 sau 0744.186.557.