Va doriti sa supravegheati parcarea cat mai eficient? De ce nu cumparati niste camere speed dome performante, de la A2T.ro?

Da un vot:

Cand vine vorba despre mentinerea securitatii spatiilor rezidentiale si comerciale, un punct central in ocupa sistemele de alarma, cu toate accesoriile lor primordiale. Iar cand spatiul este unul extins, precum cel pe care il ocupa o parcare, un mall, un aeroport sau parcarea din fata blocului, atunci e nevoie de niste echipamente care sa faca fata si celor mai exigente cerinte. In ajutorul tuturor celor care isi doresc sa mentina un nivel mare de siguranta, vine ca intotdeauna firma specializata in acest domeniu, A2T, locul de unde puteti comanda cele mai moderne camere de supraveghere speed-dome, niste echipamente care pot capta imagini si la 360 de grade, astfel incat sa aveti o privire de ansamblu asupra tuturor activitatilor care au loc in exteriorul casei sau ansamblului rezidential. Care este sistemul performant folosit de camerele de supraveghere speed-dome si detaliile tehnice care va vor fi de mare folos in alegerea lor, in cele ce urmeaza.

BREAKING NEWS:  Oferta gradinita Bucuresti cu program after school

Camere speed dome cu rotire la 360 de grade pe orizontal si 180 de grade pe vertical

camere supraveghere speed dome

Cum ar fi sa poti manipula cum vrei tu camera de supraveghere video? Acum este posibil, intrucat camerele video speed dome vin la pachet cu caracteristici care te vor uimi prin performanta lor. Dintre cele mai importante, obligatoriu de stiut sunt:
• Posibilitatea de a fi manevrate direct de la o tastatura cu joystick, astfel incat sa controlati perfect miscarile camerei si campul vizual al acesteia;
• Zoom performant, astfel incat sa puteti vedea si cele mai mici detalii de pe imaginile surprinse; zoom-ul puternic este de peste 10 x si de maximum 30 x, ceea ce determina camerele de supraveghere speed-dome sa fie ideale pentru spatiile cu o mare suprafata;
• Nivelul de aplicabilitate al camerelor de supraveghere video speed dome este unul extins, acest lucru insemnand ca aceste accesorii pentru sistemele performante de mentinere a securitatii pot fi folosite in aplicatii precum gari, aeroporturi, parcari, scoli sau porturi.

BREAKING NEWS:  Ghivecele pentru florile de vara se gasesc oricand in magazinul online ArtaGradinilor.ro

A2T.ro, magazinul online care va intampina cu cea mai variata gama de camere de supraveghere speed-dome performante

camere supraveghere speed dome

Daca nu stiti de unde sa va faceti cumparaturile, atunci alegeti echipa cu experienta in domeniul sistemelor de securitate, A2T.ro. Doar aici, aveti la dispozitie cea mai variata gama de camerele de supraveghere video pentru exterior, precum cele speed dome, pe care le puteti manipula foarte usor, direct de la o tastatura. Investiti in siguranta voastra, incepand de la cumparaturile in magazinul online A2T.

BREAKING NEWS:  Sa iti cumperi sau nu calorifere din aluminiu? Iata cat de avantajoase pot fi acestea, cumparate de la Inicinstal.ro